Fullstackutvecklare


Har du erfarenhet av fullstackutveckling o Javascript, häng då med på vår fortsätta resa med vår frontprodukt, Guru2!

business_center

Full-Time Permanent (100%)

business

On-Site

place

Malmö, Sweden

people

Software Project Department

Kvalifikationer


Arbetslivserfarenhet

Systemutvecklare/Programmerare - 1-2 års erfarenhet (Meriterande)

Kompetenser

Mjukvaruutveckling
Svenska
Engelska

Meriterande

Scrum, systemutvecklingsmetod
JavaScript, programmeringsspråk
Git, versionshanteringssystem
Jenkins, byggverktyg
HTML, programmeringsspråk
SQL, programmeringsspråk

Om Rollen


Är du en engagerad och driven fullstackutvecklare, gärna med inriktning mot front-end, och med ett starkt kvalitetstänk?

Vill du vara med och fortsätta utveckla Guru2, som är en av våra världsledande produkter, åt flygindustrin?

Som fullstackutvecklare hos oss arbetar du i ett erfaret team med både nyutveckling och förbättring av befintliga produkter. Tillsammans med dina kolleger i teamet har du mycket stora möjligheter att påverka både arkitektur och utformningen av nya funktioner.

Du och de övriga utvecklarna sitter tillsammans med testare och grafiker, vilket bidrar till en kreativ miljö där all information sprids på ett naturligt sätt.

Efterhand som du utvecklas i din roll, förväntas du ta en aktiv del i diskussioner och kunna argumentera för dina ideér, samtidigt som du har en ödmjuk inställning till dina kollegers åsikter.

Du kommer att arbeta i nära samarbete med ledning, produktägare, grafisk design, test och andra avdelningar, från kravanalys till leverans, vilket ställer stora krav på din förmåga att kommunicera med olika roller inom projekten.

Om Oss


Flygprestanda AB har tack vare sin spjutspetskompetens i branschen under mer än 50 år, och med över 250 kunder globalt, blivit en av de ledande leverantörerna av start och landningsberäkningar åt flygbolag världen över. Vi ligger också i framkant när det gäller utveckling av nya produkter och tjänster inom flygindustrin.

Vi är specialister på mjukvaror och mjukvarutjänster till flygbolagens operativa avdelningar, där våra produkter dagligen används av tusentals piloter för att göra start- och landningsberäkningar. Eftersom våra kunder använder våra tjänster inför varje flygning, förväntar de sig både hög kvalitet och praktiska lösningar.

Vår frontprodukt, Guru2, som är utvecklad för både iOS, Windows och webben, har funnits på marknaden under drygt tio år, och ligger i den absoluta toppen vad det gäller omdömen från piloter, som använder appen för att göra performance- och mass&balance beräkningar inför alla sina flygningar.

Nu letar vi efter dig som kan hjälpa oss att lyfta appen till nya höjder med nya avancerade funktioner som ytterligare ökar vårt försprång inom branchen.

I fräscha lokaler, och med ett attraktivt läge intill Stortorget i centrala Malmö, kan vi erbjuda stimulerande och utmanande arbetsuppgifter för drivna utvecklare och testare.

Kolla gärna på vår hemsida där du kan läsa mer om vad vi gör och om våra produkter.

Vem är du?


Vi söker dig som

Har relevant utbildning, eller motsvarande erfarenhet av fullstackutveckling.
Är en problemlösare med en naturlig förmåga att analysera och tolka krav.

Meriterande är om du

Har kunskap om iOS/tablet utveckling, Javascript, JS ramverk (React, Redux, Node.js o.s.v.), Html, SQL, Git, Jenkins, och Scrum.

Har erfarenhet av hela mjukvarulivscykeln, från kravanalys till release och support.

Ansökan


Du ansöker med CV och ett personligt brev till quality@flygp.se. Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt men senast 2023-02-16.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor kring tjänsten besvaras av:
Åke Grundemar
phone 040-642 00 26
mail_outline quality@flygp.se

Apply Nowkeyboard_arrow_right
phone