Programmeringskunnig person med tekniskt intresse


Vi behöver förstärka vår Operations Engineering-avdelning med en kompetent C-programmerare med stort tekniskt intresse.

business_center

Full-Time Permanent (100%)

business

On-Site

place

Malmö, Sweden

people

Software Project Department

Kvalifikationer


Arbetslivserfarenhet

Mjukvaruutvecklare - 1-2 års erfarenhet (Meriterande)

Kompetenser

Engelska

Meriterande

Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Matematik och övrig naturvetenskap

Om Rollen


Vill du vara med och fortsätta utveckla våra världsledande produkter åt flygindustrin?
Är du en engagerad och driven webbutvecklare med ett starkt kvalitetstänk.

Då kan du bli en viktig kugge i vårt erfarna agila team som utvecklar vår frontprodukt, Guru2, för både iOS, Windows och webben.

Guru2 har funnits på marknaden under drygt tio år och ligger i den absoluta toppen vad det gäller omdömen från piloter, som använder appen för att göra performance- och mass&balance beräkningar inför alla sina flygningar.

Nu lyfter vi appen till nya höjder med nya avancerade funktioner som ytterligare ökar vårt försprång inom branchen.

Du kommer att arbeta i nära samarbete med produktägare, grafisk design, test och andra avdelningar, från kravanalys till leverans, vilket ställer stora krav på din förmåga att kommunicera med olika roller inom projekten.

Om Oss


Flygprestanda AB har tack vare sin spjutspetskompetens i branschen under 53 år blivit en av de ledande leverantörerna av start och landningsberäkningar åt flygbolag världen över. Vi ligger också i framkant när det gäller utveckling av nya produkter och tjänster inom flygindustrin.

Vi är specialister på mjukvaror och mjukvarutjänster till flygbolagens operativa avdelningar, där våra produkter används av piloter för att göra start- och landningsberäkningar inför varje flygning.

Eftersom våra kunder använder våra tjänster inför varje flygning, förväntar de sig både hög kvalitet och praktiska lösningar.

I fräscha lokaler och ett attraktivt läge intill Stortorget i centrala Malmö kan vi erbjuda stimulerande och utmanande arbetsuppgifter för drivna programmerare. För att möta en starkt ökad efterfrågan på våra produkter, behöver vi förstärka vår Operations Engineering-avdelning med en kompetent C-progammerare som har ett stort tekniskt intresse.

Vi arbetar i Linux-miljö.

Vem är du?


Du har den nyfikenhet och inre drivkraft som krävs av en duktig programmerare. Du är prestigelös, ansvarskännande och klarar tidvis av ett högt tempo. Du har de sociala färdigheterna som krävs för att jobba effektivt i en grupp. Vi tror också att du är en god och uthållig problemlösare. Att arbete som programmerare i ett team med erfarna ingenjörer och projektledare som har flygplansprestanda som specialitet. Det innebär att du ska ta fram och omvandla data från flygplanstillverkarnas manualer till mjukvara.

Då tjänsten kräver stora domänkunskaper inom flygplansprestanda, så tillhandahåller vi en omfattande internutbildning med en mentor som leder dig in i projektet.

Ansökan


Du ansöker med CV och ett personligt brev till careers@flygp.se. Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor kring tjänsten besvaras av:
Åke Grundemar
phone 040-642 00 26
mail_outline quality@flygp.se

Apply Nowkeyboard_arrow_right
phone